"Where words fail,
music speaks."

- Hans Christian Andersen -

Let op: Voor yogaconcerten geldt een maximum van 15 personen. Ook is het uiteraard erg belangrijk dat je op tijd aanwezig bent, zodat je alles van het begin kunt meemaken.

Yogaconcert

Adamah Yoga organiseert regelmatig zogenaamde 'yogaconcerten'. Deze speciale yogalessen worden voorzien van sfeer- en betekenisvolle live muziek (gitaar, percussie en zang), bedoeld om je te helpen bij het openen van je hart en het weer in contact komen met jezelf. Los van het feit dat dit natuurlijk een bijzondere en intieme sfeer met zich meebrengt, biedt het yogaconcert je de perfecte mogelijkheid om even nergens aan te denken, niets te moeten en volledig tot rust te komen. Beweeg mee op de flow van het ritme van de muziek, leer te luisteren naar je eiegen hart en laat je meevoeren door de muziek naar de meest diepe en intieme stukken van jezelf. Word stil en luister naar wat jij jezelf te vertellen hebt. Hoewel de yogaconcerten zijn ontworpen om jezelf een moment van rust, onvoorwaardelijke liefde en toewijding te gunnen, komen er tijdens deze les uiteraard ook voldoende yogahoudingen voorbij. Het is vervolgens volledig aan jezelf of je hier wel of niet aan meedoet. Of je nu actief wilt meedoen, of juist lekker wilt blijven liggen: het yogaconcert is er voor jou en jou alleen!

Ben je benieuwd naar hoe het is om een yogaconcert bij Adamah Yoga te ervaren? Meld je dan snel aan voor de eerstvolgende editie en geniet van een heerlijk moment voor jezelf!


Eerstvolgende yogaconcert:
Datum:
TIjd:
Prijs: €20,00 p.p.

You know what music is? God's little reminder that there is something else besides us in the universe. It's a harmonic connection between all living beings every where, even the stars.

- Robin Williams -