Wat is Business Yoga?

Naast de reguliere lessen bieden we tevens speciale lessen business yoga aan. Dit kan zowel in onze yogastudio in combinatie met een vergaderruimte van De Eemlandhoeve, maar tevens op locatie. Yoga tijdens een business event werkt ontspannend en verfrissend, zodat je de rest van de dag met scherpte en enthousiasme tegemoet kunt zien. Alle benodigde materialen voor de business yoga les zoals yogamatten, bolsters en yoga blokken zullen door onze studio worden verzorgd. Heeft u interesse in de mogelijkheden van business yoga? Neem dan zeker contact met ons op.

Waar is Business Yoga geschikt voor?

Business Yoga kan met zo'n beetje ieder doel worden ingezet. De vraag is dan ook: Waar ben je naar op zoek? Wil je bijvoorbeeld een gezellige, fysieke onderbreking tijdens een lange dag vergaderen, dan is een les Power Yoga, of Yin Yang Yoga een hele goede keuze. Ben je meer op zoek naar een moment van rust en ontspanning omdat iedereen binnen het bedrijf op zijn of haar tandvlees loopt, dan brengt een les Yin Yoga gegarandeerd uitkomst. Ben je echter op zoek naar het verbeteren van de focus binnen je team, omdat er bijvoorbeeld een belangrijke brainstorm sessie op het program staat, dan adviseren we juist een les Restorative Yoga of Yoga Nidra. Kortom, er zijn legio mogelijkheden als het op Business Yoga aankomt. Alle benodigde materialen voor de business yoga les zoals yogamatten, bolsters en yoga blokken zullen zoals gezegd door onze studio worden verzorgd. De les kan zowel in onze studio, als op locatie worden gegeven. Heeft u interesse in de mogelijkheden van business yoga? Neem dan zeker contact met ons op!

Restorative Yoga VS Burn-out

Steeds meer mensen kampen in deze vaak veeleisende tijd met burn-out klachten. Wie ooit met een burn-out te maken heeft gehad, weet hoe ontzettend lastig en langslepend een burn-out kan zijn. Toch kan een burn-out het begin zijn van iets moois. Adamah Yoga founder Deborah van den Brandt heeft haar studio zelfs te danken aan een stevige burn-out die haar hele leven letterlijk op stop zette. Niets leek te helpen totdat haar therapeute een lesje yoga voorstelde. Toen ze merkte hoezeer yoga haar hielp met het weer op de rit krijgen van haar leven, besloot ze over te gaan tot een carriereswitch en voor yogadocente te gaan studeren. Sinds kort kun je bij Adamah Yoga terecht voor Restorative Yoga en Yoga Nidra; beide enorm krachtige wapens in de strijd tegen burn-out klachten. Meer info over Restorative Yoga en Yoga Nidra kun je hier vinden.